În cadrul acordului de colaborare dintre elevii LTSB și Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni,  organizat de instructori și pedagogi, în ziua de 10.05.2018, pe terenul de sport al LTSB s-au desfășurat întreceri la fotbal și tenis de masă cu titlul “Cupa Ziua Europei”. Elevii au fost recompensați cu diplome și cupe. Spre bucuria noastră LTSB a câștigat locul I la fotbal.

Instructor de educație extrașcolară,

Cenușă MIhai

 

 

 

 În perioada 3-6 mai 2018 s- a desfășurat la Liceul Tehnologic Special Bivolărie,  ediția a IV-a a Concursului Interjudețean „Comunicăm prin gest,  culoare și mișcare”, 
destinat elevilor deficienți de auz. Concursul este cuprins în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene 2018 la poziția 1741.

Elevii claselor  0-IV de la Liceul Tehnologic Special Bivolărie, coordonaţi de cadrele didactice de la clasele respective, au participat la proiectul educaţional – concurs de machete “Muzeul de ştiinţele naturii în imaginaţia copiilor, tema  - Pădurile Bucovinei”.

În perioada,18-21 aprilie 2018, s-a desfășurat la Școala Profesională Specială pentru Deficienți de Auz „Sfânta Maria” București , editia a VIII-a a Concursului Național pentru elevi deficienți de auz. 

“Cupa toamnei” este o activitate sportivă, concurs, ce a fost organizată în data de 18-19 noiembrie 2017, de prof. Zubaș Corneliu împreună cu instructorii și pedagogii, la care au participat elevi din clasele II-IV, V-VIII, IX-XII.