Potrivit zicalei „Toamna se numără bobocii’’,

      Liceul Tehnologic Special Bivolărie a organizat ceea ce s-a dovedit a fi unul dintre cele mai reuşite baluri de până acum. Cu siguranţă a fost un moment ce şi-a dobândit irevocabil un loc bine-meritat în amintirea elevilor de anul I şi nu numai. Evenimentul a avut loc într-o după-amiază de joi, mai exact pe 25 noiembrie, în sala de festivități a școlii.

    S-a observat încă de la început faptul că s-a lucrat într-adevăr la organizare pentru că toată lumea s-a simţit bine, indiferent că erau participanţi sau doar simpli spectatori. Participanţii, un total de nouă perechi, au dat dovadă de curaj şi creativitate, majoritatea trecând cu bine de toate probele născocite de organizatori. Desigur, emoţiile şi-au spus şi ele cuvântul, dar într-un mod cât se poate de agreat de public, nu puţine fiind momentele hazlii create de micile stângăcii ale participanţilor. Juriul, spunem noi, a fost ales cu grijă, iar aprecierile au fost cât se poate de corecte, părerea juriului dovedindu-se a fi aceeaşi, în mare măsură cu cea a publicului. Dans, muzică de calitate şi multă bună dispoziţie – toate acestea au dus la conturarea unui Bal al Bobocilor reuşit din toate punctele de vedere. Finalul s-a concretizat prin decernarea titlurilor de Miss şi Mister celor mai buni doi participanţi, aceştia fiind Nistor Elena şi Mîțu Alexei, a premiilor de popularitate obținute de Maftei Rodica și Corciu Andrei și a celor mai buni dansatori, respectiv Bogdan Alex  și Andrușcă Alexandra

  După terminarea probelor şi decernarea titlurilor de Miss şi Mister am intrat cu toţii într-o horă mult aşteptată şi binemeritată, ținând cont că ne aflăm în preajma Centenarului  Unirii.

       Pe scurt, Balul Bobocilor din 2018 a fost un adevărat succes de care ne-am bucurat din plin cu toţii!