16 mai 2019 - Sărbătoarea Sfinților Cuvioși Sila, Paisie și Natan

Cu prilejul acestei sărbători la Mănăstirea Sihăstria Putnei s-a desfășurat activitatea "Neamul românesc nu piere" susținut de elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Special Bivolărie în cadrul parteneriatului educational "Copil ca tine sunt și eu".

Parteneri în cadrul proiectului au fost Scoala "Dimitrie Onciul" Straja și Liceul Tehnologic "Ion Nistor" Vicovu de Sus.

 

 

 

În data de 28.02.2019 la Liceul Tehnologic Special Bivolărie s-a desfășurat activitatea cu tema "Cel mai frumos mărțișor", din cadrul parteneriatului educațional  cu Școala Gimnazială "Dimitrie Onciul" Straja - "Copil ca tine sunt și eu".

În continuare vă prezentăm câteva aspecte de la această activitate.

 

 

 

Potrivit zicalei „Toamna se numără bobocii’’,

      Liceul Tehnologic Special Bivolărie a organizat ceea ce s-a dovedit a fi unul dintre cele mai reuşite baluri de până acum. Cu siguranţă a fost un moment ce şi-a dobândit irevocabil un loc bine-meritat în amintirea elevilor de anul I şi nu numai. Evenimentul a avut loc într-o după-amiază de joi, mai exact pe 25 noiembrie, în sala de festivități a școlii.

 

Într-o atmosferă cu adevărat de poveste, elevii de la Liceul Tehnologic Special Bivolărie au participat sâmbătă, 24 februarie, la un carnaval organizat în cadrul proiectului educațional intitulat „Micul meu univers”

În fiecare început de an școlar și la Liceul Tehnologic Special Bivolărie se organizează "Balul bobocilor". 

Lumea mea depinde de noi

  Activităţile desfăşurate cu această ocazie sunt prezentate în continuare.